MACARENA RECUERDA SHEPHERD - THE WATCHING MACHINE

MACARENA RECUERDA SHEPHERD - THE WATCHING MACHINE

Go to tickets
MACARENA RECUERDA SHEPHERD - THE WATCHING MACHINE

MACARENA RECUERDA SHEPHERD - THE WATCHING MACHINE

Antic Teatre - Espai de creació. Carrer Verdaguer i Callis 12, 08003 BCN. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

>> Molt important: S'haurà de validar l'entrada a taquilla fins a 15 min abans de l'hora de l'espectacle. No es permet l'entrada a la sala un cop començat l'espectacle.
PER TAL DE FACILITAR QUE ES MANTINGUI LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT HEM REDUÏT EL NOSTRE AFORAMENT PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLIC ASSISTENT DUGUI LA SEVA MASCARETA.

>> Muy importante: Se deberá validar la entrada en taquilla hasta 15 min antes de la hora del espectáculo. No se permite la entrada en sala una vez empezado el espectáculo.
PARA FACILITAR QUE SE MANTENGA LA DISTANCIA DE SEGURIDAD HEMOS REDUCIDOS NUESTRO AFORO PERO ES IMPRESCINDIBLE QUE EL PÚBLICO ASISTENTE LLEVE SU MASCARILLA.

>> Very important: You must validate the ticket at the box office until 15 minutes before the show time. It is not allowed to enter the room once the show started.
IN ORDER TO MAINTAIN THE SAFETY DISTANCE WE HAVE REDUCED OUR CAPACITY. IT IS ESSENTIAL THAT THE ATTENDING PUBLIC WEAR MASK.

CATALÀ
AQUEST ESPECTACLE FA SERVIR FUM

A la peça de The Watching Machine “la màquina” és la pròpia caixa escènica. En ella juguem amb la llum, les ombres i els reflexos per experimentar què és il·lusió, què és representació i què és convenció teatral. Una peça composta de petites instal·lacions on es ficcionen la llum i les ombres a través d’il·lusions òptiques.

CASTELLANO
ESTE ESPECTÁCULO UTILIZA HUMO EN ESCENA

La máquina de mirar era el nombre que recibían aquellos objetos del S.XIX que, a través de espejos y obturadores, creaban ilusiones. Pequeñas cajas que contenían sencillos mecanismos pero mágicos resultados.  

ENGLISH
THIS SHOW USES SMOKE ON STAGE

The watching machine was the name given to the 19th century objects that created illusions by means of mirrors and shutters. Small boxes that contained simple mechanisms but produced magical results.

[+ INFO]

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

Video

11 Comments See comments

Verified commentAttended on 09/12/2021
Sorprendente y bello
Me gustó muchísimo la actuación.
Roser
09/13/2021
Verified commentAttended on 09/11/2021
Fantasia
Una experiencia fresca
Kevin Molina
09/12/2021
Verified commentAttended on 09/10/2021
Muy especial
Tal ves un poco corto
Miguel
09/11/2021
Verified commentAttended on 09/5/2021
brutal
mindfuck, sencillez sofisticada
Berta
09/6/2021
Verified commentAttended on 09/4/2021
Muy interesante
Innovador, muy recomemdable
Alice
09/5/2021
Load more

Share it!

Brought to you by

Antic Teatre

Details