LA CLAROR Recuperant la veu de na Rafela ‘Calona’

LA CLAROR Recuperant la veu de na Rafela ‘Calona’

Go to tickets
LA CLAROR Recuperant la veu de na Rafela ‘Calona’

LA CLAROR Recuperant la veu de na Rafela ‘Calona’

Santuari de Consolació. Polígon Joan Mas i Mates. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

La claror neix de la peça Formiguetes un text de microteatre escrit per Jaume Miró a principi de 2020, interpretat per Toti Fuster, sobre la figura de Madó Rafela Servera "Calona", i estrenat a Son Servera el març d’aquell any. Aquell text va suposar la llavor del projecte d'obra que ara estan desenvolupant.

La claror és un viatge en el qual, com Bernadet a la recerca de l'amor de les taronges, haurà de superar proves i dificultats que ens portaran a descobrir una figura mítica i oblidada de la nostra literatura oral: la figura de Madò Rafela Calona, una de les més importants i darreres comptadores de contes tradicionals de la Mediterrània, una dels darrers Homers, un personatge arquetípic amb una memòria prodigiosa i uns poders gairebé sobrehumans, que ens portarà a recuperar i a fer valdre l'art perdut dels comptadors de contes i que portarà a na Catalina, la nostra protagonista, a saber qui és realment.


Access policy

Els espectacles són oberts a públic de tota edat, però no són familiars ni amb continguts concebuts per a públic infantil. Hi poden accedir famílies amb infants a partir de 6 anys, sempre i quan s’adquireixi entrada per als menors i els adults es responsabilitzin del seu comportament, evitant en tot moment interferir en el curs de l’espectacle.

D'acord amb les autoritats sanitàries i la pertinent normativa:

- L'activitat s'organitza d'acord amb les indicacions de les autoritats competents en materia sanitària en el moment del esdeveniment.

- L'aforament és limitat i amb seient assignat a tots els assistents. No es podran moure de la seva ubicació les cadires.

- En el cas d'entrades amb preu reduïts per resident, és imprescindible acreditar la residència per mitjà de DNI o certificat d'empadronament municipal en el moment de l'accés. En cas de no acreditar-ho us podran requerir abonar la diferència amb preu d'entrada general.

- Cal respectar la distància de seguretat tant a l'entrada com dins del recinte, així com atendre les indicacions que es donin en relació amb l'ús de mascareta.

- És imprescindible mostrar l'entrada per accedir al recinte, preferiblement en versió digital o impresa en paper.

- En cas de reducció d'aforament degut a ordres sanitaries, es retornarà l'import de les entrades, per ordre de compra. Així mateix, si el concert hagués de ser suspès per aquesta o qualsevol altra causa, es garanteix la devolució de l'import de les entrades pel mateix mitjà en què foren adquirides.

- En cas de modificació horària del concert derivada de toc de queda o altra mesura restrictiva, l'organització informarà anticipadament.

L'organització es reserva el dret d'admissió.

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 09/4/2021
Rafela "Calona"
Ens va encantar el text i la interpretació! No afluixeu.
Martí Gené I Ramis
09/6/2021
Verified commentAttended on 09/4/2021
Excel. Lent
Cal recuperar de l'oblit la veu d' aquelles persones que un temps varen lluir i mantenir les vives en el record.
Francesc
09/5/2021

Share it!

Brought to you by

FUNDACIÓ MALLORCA LITERÀRIA

Details