Meritxell Neddermann - La Sardina

Meritxell Neddermann - La Sardina

Eintrittskarten ansehen
Meritxell Neddermann - La Sardina

Meritxell Neddermann - La Sardina

La Llauna / La Lata. Online vía Zoom. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

La Sardina et convida a una videotrucada amb Meritxell Neddermann. Durant 45 minuts podràs xerrar, escoltar algunes de les seves cançons i deixar-te sorprendre per les seves propostes. 

Meritxell Neddermann neix a Barcelona i des de la infància està en contacte amb la música i el seu instrument, el piano. Estudia al Conservatori de Barcelona i més tard al Taller de Músics. És així com rep les primeres influències de la música clàssica i del jazz. Al 2010 es trasllada a Boston per seguir els seus estudis a la Berklee College of Music, i, posteriorment s’instal·la a Nova York, on treballa com a músic fins el 2017. És allà on comença a escriure la seva pròpia música i comença a experimentar amb loops, pedals varis i vocoder, a part del piano i de la veu, creant un so propi que s’alimenta de diversos paisatges musicals, des de la música clàssica, el jazz o la música indie. Treu el seu primer treball discogràfic “In the backyard of the castle” el març del 2020 i ara està pendent de en quina fase de la desescalada es permetran concerts per poder presentar-lo en directe.  

La Sardina te invita a una videollamada con Meritxell Neddermann. Durante 45 minutos podrás charlar, escuchar algunas de sus canciones y dejarte sorprender por sus propuestas.

Meritxell Neddermann nace en Barcelona y desde la infancia está en contacto con la música y su instrumento, el piano. Estudia en el Conservatorio de Barcelona y más tarde en el Taller de Músics. Es así como recibe las primeras influencias de la música clásica y del jazz. En 2010 se traslada a Boston para seguir sus estudios en el Berklee College of Music, y, posteriormente se instala en Nueva York, donde trabaja como músico hasta el 2017. Es allí donde empieza a escribir su propia música y empieza a experimentar con loops, pedales y vocoder, aparte del piano y de la voz, creando un sonido propio que se alimenta de varios paisajes musicales, desde la música clásica, el jazz o la música indie. En marzo del 2020 saca su primer trabajo discográfico “In the backyard of the castle” y ahora está pendiente de en qué fase de la desescalada se permitirán conciertos para poder presentarlo en directo. Zugangsrichtlinien

Els menors de 14 anys hauran d'estar acompanyats pel seu tutor legal, qui autoritza que la imatge del menor sigui visualitzada per artistes, organitzadors i participants a la videotrucada.

Los menores de 14 años deberán estar acompañados por su tutor legal, quien autoriza que la imagen del menor sea visualizada por artistas, organizadores y participantes en la videollamada.


Video

4 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 31/05/2020
Proposta ideal pel confinament
Una iniciativa molt ben organitzada des de "La Sardina" i una convidada que ens va deixar accedir una mica al "backyard" del seu "castle". Íntima, sincera, personal, original, talentosa, creativa i gu Mehr lesen píssima!!!!!!!!!
Mireia
2/06/2020
bestätigte BewertungWar dabei am 31/05/2020
Fantàstica
Molta qualitat! i molt divertida
Xavi
1/06/2020
bestätigte BewertungWar dabei am 31/05/2020
Gozo
Formato muy cercano y familiar de gran calidad y calidez. Genial y genuino como ella misma.
Albert Rodriguez
1/06/2020
bestätigte BewertungWar dabei am 31/05/2020
Molt bé! Però es pot millorar l'organització (constructivament)
Benvolguts, pel que fa al concert, excel·lent. Una artista de referència i tot el que fa m'agrada. Potser no veig perquè limitar l'estona a 45 min (tot i que ha estat més). Si és per cost/hora de l'a Mehr lesen tista s'entén, sinó jo ho faria més llarg, estàvem molt bé. D'organització s'hauria de millorar el tema d'obtenir l'entrada (fins 1 h abans no he rebut l'enllaç), i els correus no ho expliquen prou clarament (les entrades i codi d'entrada no les he fet servir). Diria que el concert tampoc ha començat puntual. El so s'hauria de millorar des de l'organització, si pugués ser, a vegades el so saturava, o l'artista estava mutejada. A part d'això, el concert ha estat un petit luxe, familiar, de tu a tu amb la Meritxell i la seva família, poder conversar amb ella :) Gràcies i felicitats x l'iniciativa!
Jordi Macià
31/05/2020

Teilen!

Veranstaltet von

La Sardina

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren