VERDCEL en concert Del cor a les mans

VERDCEL en concert Del cor a les mans

Go to tickets
VERDCEL en concert Del cor a les mans

VERDCEL en concert Del cor a les mans

Edifici Es Molinar. Carrer del Molinar, 49. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Els valencians VerdCel reivindiquen, celebren i fan gaudir al públic de l’obra de l’Ovidi Montllor en directe. Una proposta que posa de manifest la connexió incontestable dels seus versos i cançons amb el moment actual i la força i vitalitat perennes que desprenen. En itinerància des del passat 2015, amb més de 50 concerts realitzats arreu de Catalunya i el País Valencià, el concert arriba ara a La Lluna en Vers per vindicar la figura del poeta i cantautor Ovidi Montllor a Mallorca, prop de la casa de qui en fou amic i admirador, Blai Bonet.

Access policy

Els espectacles són oberts a públic de tota edat, però no són familiars ni amb continguts concebuts per a públic infantil. Hi poden accedir famílies amb infants a partir de 6 anys, sempre i quan s’adquireixi entrada per als menors i els adults es responsabilitzin del seu comportament, evitant en tot moment interferir en el curs de l’espectacle.

D'acord amb les autoritats sanitàries i la pertinent normativa:

- L'activitat s'organitza d'acord amb les indicacions de les autoritats competents en materia sanitària en el moment del esdeveniment.

- L'aforament és limitat i amb seient assignat a tots els assistents. No es podran moure de la seva ubicació les cadires.

- En el cas d'entrades amb preu reduïts per resident, és imprescindible acreditar la residència per mitjà de DNI o certificat d'empadronament municipal en el moment de l'accés. En cas de no acreditar-ho us podran requerir abonar la diferència amb preu d'entrada general.

- Cal respectar la distància de seguretat tant a l'entrada com dins del recinte, així com atendre les indicacions que es donin en relació amb l'ús de mascareta.

- És imprescindible mostrar l'entrada per accedir al recinte, preferiblement en versió digital o impresa en paper.

- En cas de reducció d'aforament degut a ordres sanitaries, es retornarà l'import de les entrades, per ordre de compra. Així mateix, si el concert hagués de ser suspès per aquesta o qualsevol altra causa, es garanteix la devolució de l'import de les entrades pel mateix mitjà en què foren adquirides.

- En cas de modificació horària del concert derivada de toc de queda o altra mesura restrictiva, l'organització informarà anticipadament.

L'organització es reserva el dret d'admissió.

10 Comments See comments

Verified commentAttended on 08/28/2021
Molt bó!
Excel·lent comunicació verbal i gestual del missatge i l´esprit de les cançons de l´Ovidi.
Jordi Prunés I Joana M. Moya
09/2/2021
Verified commentAttended on 08/28/2021
meravellós
Un gran concert amb molt bon ambient i qualitat insuperable. Vam passar una bona estona gaudint del talent dels dos músics.
Empar
08/31/2021
Verified commentAttended on 08/28/2021
Una nif per recordar
Fantàstica la interpretació i la posada en escena. Bona connexió amb el públic, ens feren sentir les emocions i sentiments que transmetia amb força l'Ovidi.
Joana M Sampol
08/30/2021
Verified commentAttended on 08/28/2021
Bon repertori i autenticitat
Ovidiada inoblidable! Molta força, bona interpretació i dramatització. Acompanyament musical molt fi i idoni.
Margalida Barceló Taberner
08/29/2021
Verified commentAttended on 08/28/2021
Molt bé
Excel.lent actuació
Xesca
08/29/2021
Load more

Share it!

Brought to you by

FUNDACIÓ MALLORCA LITERÀRIA

Details