MARIA MAZZOTTA

MARIA MAZZOTTA

Go to tickets
MARIA MAZZOTTA

MARIA MAZZOTTA

Pati Teatre Santanyí. C/ Bisbe Verger. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

MARIA MAZZOTTA

Amoreamaro

Arriba a La Lluna en Vers una de les veus més apreciades del panorama musical europeu: Maria Mazzotta, una de les personalitats musicals més emblemàtiques del sud d'Itàlia. Amb l’acordió de Bruno Galeano ens presentarà “Amoreamaro”, una reflexió intensa i apassionada, des del punt de vista femení, sobre les diverses cares de l’amor. Amb la cançó com a vehicle de catarsi, consol, força i com a "cura", ofereix un repetori que va des de petites cançons fins a temes tradicionals revisitats, fins a les fites de dues obres inèdites cantades en el dialecte de la zona salentina: "Nu me lassare", una balada dolorosa dedicada a l'amor; i la cançó principal "Amoreamaro", a l'estil de la música pizzica, que també és un ball de tarantel•la.

Entrades: 10€ / 12 € (8€ residents a Santanyí)

Access policy

Els espectacles són oberts a públic de tota edat, però no són familiars ni amb continguts concebuts per a públic infantil. Hi poden accedir famílies amb infants a partir de 6 anys, sempre i quan s’adquireixi entrada per als menors i els adults es responsabilitzin del seu comportament, evitant en tot moment interferir en el curs de l’espectacle.

D'acord amb les autoritats sanitàries i la pertinent normativa:

- L'activitat s'organitza d'acord amb les indicacions de les autoritats competents en materia sanitària en el moment del esdeveniment.

- L'aforament és limitat i amb seient assignat a tots els assistents. No es podran moure de la seva ubicació les cadires.

- En el cas d'entrades amb preu reduïts per resident, és imprescindible acreditar la residència per mitjà de DNI o certificat d'empadronament municipal en el moment de l'accés. En cas de no acreditar-ho us podran requerir abonar la diferència amb preu d'entrada general.

- Cal respectar la distància de seguretat tant a l'entrada com dins del recinte, així com atendre les indicacions que es donin en relació amb l'ús de mascareta.

- És imprescindible mostrar l'entrada per accedir al recinte, preferiblement en versió digital o impresa en paper.

- En cas de reducció d'aforament degut a ordres sanitaries, es retornarà l'import de les entrades, per ordre de compra. Així mateix, si el concert hagués de ser suspès per aquesta o qualsevol altra causa, es garanteix la devolució de l'import de les entrades pel mateix mitjà en què foren adquirides.

- En cas de modificació horària del concert derivada de toc de queda o altra mesura restrictiva, l'organització informarà anticipadament.

L'organització es reserva el dret d'admissió.

5 Comments See comments

Verified commentAttended on 08/7/2021
Entranyable
Divertida i propera
Antònia Ramis
08/14/2021
Verified commentAttended on 08/7/2021
Música del meditereani
Molt bé! Una vocal amb gorda i un virtual de l'acordió. Un viatge al Sud d'Itàlia des de Santanyí.
Marga
08/8/2021
Verified commentAttended on 08/7/2021
Veu de la Mediterrània
Gràcies Fundació Mallorca Literària per les propostes culturals de bellesa que ens acosten veus com la de Maria Mazzota. Molt recomanable .
Antònia M.
08/8/2021
Verified commentAttended on 08/7/2021
Veu i repertori molt interessants. Acordionista boníssim.im
Molt bé
Catalina
08/8/2021
Verified commentAttended on 08/7/2021
Music was best
Congratulstions, Santanyi! That was international Top Level!
Lukas
08/8/2021

Share it!

Brought to you by

FUNDACIÓ MALLORCA LITERÀRIA

Details