JOINA en concert: Orbita 9.18

JOINA en concert: Orbita 9.18

Go to tickets
JOINA en concert: Orbita 9.18

JOINA en concert: Orbita 9.18

Santuari de Consolació. Polígon Joan Mas i Mates. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Joina Canyet és una artista amb múltiples facetes musicals, entre la de pianista solista de repertori clàssic i la seva proposta més personal, el rap en llengua catalana. Després del seu exitós álbum de debut, ‘Companyes’, un disc de mirada crítica i reivindicativa, apareix la necessitat de tornar cap a dins i buscar "el propi refugi”. D’aquí neix el seu segon àlbum, ÒRBITA 9.18, on es mostra més melòdica, poètica i musicalment rotunda. 

Access policy

Els espectacles són oberts a públic de tota edat, però no són familiars ni amb continguts concebuts per a públic infantil. Hi poden accedir famílies amb infants a partir de 6 anys, sempre i quan s’adquireixi entrada per als menors i els adults es responsabilitzin del seu comportament, evitant en tot moment interferir en el curs de l’espectacle.

D'acord amb les autoritats sanitàries i la pertinent normativa:

- L'activitat s'organitza d'acord amb les indicacions de les autoritats competents en materia sanitària en el moment del esdeveniment.

- L'aforament és limitat i amb seient assignat a tots els assistents. No es podran moure de la seva ubicació les cadires.

- En el cas d'entrades amb preu reduïts per resident, és imprescindible acreditar la residència per mitjà de DNI o certificat d'empadronament municipal en el moment de l'accés. En cas de no acreditar-ho us podran requerir abonar la diferència amb preu d'entrada general.

- Cal respectar la distància de seguretat tant a l'entrada com dins del recinte, així com atendre les indicacions que es donin en relació amb l'ús de mascareta.

- És imprescindible mostrar l'entrada per accedir al recinte, preferiblement en versió digital o impresa en paper.

- En cas de reducció d'aforament degut a ordres sanitaries, es retornarà l'import de les entrades, per ordre de compra. Així mateix, si el concert hagués de ser suspès per aquesta o qualsevol altra causa, es garanteix la devolució de l'import de les entrades pel mateix mitjà en què foren adquirides.

- En cas de modificació horària del concert derivada de toc de queda o altra mesura restrictiva, l'organització informarà anticipadament.

L'organització es reserva el dret d'admissió.

4 Comments See comments

Verified commentAttended on 08/14/2021
Concert joina
Un descubriment!!!!
Tina
08/16/2021
Verified commentAttended on 08/14/2021
Bon concert
Encara que no sigui el meu estil musical, crec que na Joina té un estil propi, gens comparable amb altres músics. Això es el que m'agrada. Es nota que tan ella com els músics que l'acompanyen, son gen Read more que ha estudiat. Tant la música com la lletra estan mol treballats. Que continui així. Endavant!!!!
Francesc Riera
08/16/2021
Verified commentAttended on 08/14/2021
Alternatiu
Va ser un vespre molt entretingut. Es notava la professionalitat dels artistes i es veia que volien introduir tots els seus coneixements dins les seves cançons. Llàstima de l’autotune, va ser un recur Read more excessiu i repetitiu en totes les cançons. El bateria ho va petar per ser el seu primer concert! Per part de l’organització, tot espectacular i el lloc preciós!
Aleix
08/15/2021
Verified commentAttended on 08/14/2021
Genial!
Lluïsa
08/15/2021

Share it!

Brought to you by

FUNDACIÓ MALLORCA LITERÀRIA

Details