GUARET

GUARET

Go to tickets
GUARET

GUARET

Jardí Casa Llorenç Villalonga. Carrer Bonaire, 25. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

‘Guaret’ és un espectacle a la recerca d’una identitat desitjada. Pedro Mas troba en el mirall de la poesia de Damià Huguet, el reflexe d’una mallorquinitat que el seu pare no li va saber transmetre. L’espectacle explora en primera persona la sensació del desarrelament cultural d’algú que essent nascut de Mallorca, de mare castellana i pare mallorquí, arriba a la maduresa amb el neguit de sentir que no pertany enlloc. Però ‘Guaret’ també és una reflexió sobre la transmissió de pares a fills, de la identitat personal, d’un marc referencial que ens guia davant les adversitats de la vida. Una creació de Pedro Mas i Joana Castell, amb dirección de José Martret.

Access policy

Els espectacles són oberts a públic de tota edat, però no són familiars ni amb continguts concebuts per a públic infantil. Hi poden accedir famílies amb infants a partir de 6 anys, sempre i quan s’adquireixi entrada per als menors i els adults es responsabilitzin del seu comportament, evitant en tot moment interferir en el curs de l’espectacle.

D'acord amb les autoritats sanitàries i la pertinent normativa:

- L'activitat s'organitza d'acord amb les indicacions de les autoritats competents en materia sanitària en el moment del esdeveniment.

- L'aforament és limitat i amb seient assignat a tots els assistents. No es podran moure de la seva ubicació les cadires.

- En el cas d'entrades amb preu reduïts per resident, és imprescindible acreditar la residència per mitjà de DNI o certificat d'empadronament municipal en el moment de l'accés. En cas de no acreditar-ho us podran requerir abonar la diferència amb preu d'entrada general.

- Cal respectar la distància de seguretat tant a l'entrada com dins del recinte, així com atendre les indicacions que es donin en relació amb l'ús de mascareta.

- És imprescindible mostrar l'entrada per accedir al recinte, preferiblement en versió digital o impresa en paper.

- En cas de reducció d'aforament degut a ordres sanitaries, es retornarà l'import de les entrades, per ordre de compra. Així mateix, si el concert hagués de ser suspès per aquesta o qualsevol altra causa, es garanteix la devolució de l'import de les entrades pel mateix mitjà en què foren adquirides.

- En cas de modificació horària del concert derivada de toc de queda o altra mesura restrictiva, l'organització informarà anticipadament.

L'organització es reserva el dret d'admissió.

5 Comments See comments

Verified commentAttended on 08/21/2021
Magre.
Molt, però que molt magre.
Montserrat Santandreu
08/22/2021
Verified commentAttended on 08/21/2021
espectacular
un gran treball de l' actor, extraordinari
Ramon
08/22/2021
Verified commentAttended on 08/21/2021
Molt bé,
Molt bé, encara que el so era un poc justet.
Aina Suau Font
08/22/2021
Verified commentAttended on 08/21/2021
Una obra impròpia de la programació de La lluna en vers
A la puntuació li he volgut posar un zero, però el formulari no m'ha deixat: no sé si mai s'havia regalat una estrella de forma tan immerescuda. El muntatge de l'obra, dolent. El text, el llenguatge u Read more at, penós. La interpretació, histriònica. Una obra errada totalment. No comprenc com és possible que aquesta obra li donaren un premi.
Miquel Serra Roig
08/22/2021
Verified commentAttended on 08/21/2021
Exagerat
Vaig enyorar la intimitat de la poesia d’Huguet. No vaig saber veure la connexió entre una història i l’altra.
Lourdes Capó
08/22/2021

Share it!

Brought to you by

FUNDACIÓ MALLORCA LITERÀRIA

Details