Anna Andreu

Anna Andreu

Go to tickets
Anna Andreu

Anna Andreu

Plaça del Carbó. Plaça del Carbó. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Anna Andreu, veu i guitarra

Marina Arrufat, bateria, cors i teclats


Després de diversos discos (i anys) co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu, originària de Sant Quirze del Vallès, debuta en solitari amb el seu disc ‘Els Mals Costums’ (Hidden Track Rècords 2020), produït per Jordi Matas (El Petit de Cal Eril, Ferran Palau). No exagerem si li trobem pinzellades d’una Maria del Mar Bonet del segle XXI, però també una manera d’explicar històries més pròxima a la de Joan Miquel Oliver. Anna Andreu, que ha passat dos anys de silenci musical mentre atresorava noves idees, s'acompanya ara de Marina Arrufat a la bateria, arrodonint un projecte ja de per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes.

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

2 Comments See comments

Verified commentAttended on 07/25/2021
Gaudir
Vam gaudir molt
Gemma
07/26/2021
Verified commentAttended on 07/25/2021
Anna Andreu Plaça del Carbó-Jazz Cava de Vic
Valor emergent a seguir. Amb tant sols un primer disc publicat ja transmet veterania en els seus directes. Molta passió a l'escenari i molt ben acompanyada per una Marina a la bateria. 100% recomanab Read more e
Albert
07/26/2021

Share it!

Brought to you by

La Jazz Cava (Vic)

Details