The Sey Sisters - La Sardina

The Sey Sisters - La Sardina

Eintrittskarten ansehen
The Sey Sisters - La Sardina

The Sey Sisters - La Sardina

La Llauna / La Lata. Online vía Zoom. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

La Sardina et convida a una videotrucada amb The Sey Sisters. Durant 45 minuts podràs xerrar, escoltar algunes de les seves cançons i deixar-te sorprendre per les seves propostes.

Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gòspel amb el que volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents. 

Amb una agradable fusió de l’ànima gospel i de l’esperit africà, aquestes tres germanes de descendencia ghanesa estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu enganxós ritme, la seva energia contagiosa, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió. 


La Sardina te invita a una videollamada con The Sey Sisters. Durante 45 minutos podrás charlar, escuchar algunas de sus canciones y dejarte sorprender por sus propuestas.

Bajo ese nombre se esconde un espectacular trío de voces negras. The Sey Sisters nos invitan a vivir un sentido viaje musical desde el góspel hasta la música africana, pasando por el soul; cantos impregnados de profunda emoción surgen de la lucha contra la injusticia, la defensa de los derechos humanos y la esperanza en el futuro. Las ricas armonías, los cantos a capella y sus carismáticas actuaciones se mezclan para hacer revivir el espíritu y el alma del góspel con el que quieren reivindicar su papel como afrodescendientes. 

Con una agradable fusión del alma del góspel y del espíritu africano, estas tres hermanas de descendencia ghanesa extienden sus increíbles voces por todo el mundo, combinando su ritmo pegadizo, su energía contagiosa, su incuestionable talento y su verdadera pasión. Zugangsrichtlinien

Els menors de 14 anys hauran d'estar acompanyats pel seu tutor legal, qui autoritza que la imatge del menor sigui visualitzada per artistes, organitzadors i participants a la videotrucada.

Los menores de 14 años deberán estar acompañados por su tutor legal, quien autoriza que la imagen del menor sea visualizada por artistas, organizadores y participantes en la videollamada.


Video

1 Bewertung Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 30/05/2020
Súper buena propuesta :)
Seguid así y ojalá trascienda a otros lugares!!
Carmen
31/05/2020

Teilen!

Veranstaltet von

La Sardina

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren